Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/8350570 www.bgdnes.bg

Гришо бори скуката с три мацки

Григор Димитров намери доста приятен начин да пребори скуката без турнири заради пандемията от коронавирус по света. Най-добрият ни тенисист води видеочатове. И то с три мацки едновременно, вида „България днес“.

Френската му колежка Ализе Лим е едната от тях. Именно тя качи история как четиримата си говорят чрез видео връзка. Красавицата обясни, че така спазва социалната дистанция, наложена и във Франция.
Другите две са неизвестни на тенис обществеността, но явно добре се познават с Гришо и определено хващат окото. Четиримата си прекарват добре в интернет, ако се съди по засмените им лица.

Реклама

Ализе Лим не за първи път показва близост с Димитров. Двамата не веднъж бяха спрягани за любовници в последните години. Някои медии дори пуснаха информации, че именно тя е заменила Никол Шерцингер в сърцето на българина.

Никой от тях не коментира слуховете, но е факт, че са доста близки. Не веднъж бяха забелязвани засичани заедно. Красивата французойка често се подвизава и в Монако, където живее Григор. Обяснението им е, че са просто добри приятели. Дали е така можем само да гадаем, но определено поддържат връзка и в този труден за всички момент. И тъй като единият е във Франция, а другият в Америка – правят го чрез модерните технологии.

Димитров не пропусна да подкрепи България в борбата с коронавируса. Той качи снимка в инстаграм на „Арена Армеец“. Кадърът е от тренировката, при която залата бе превърната в полева болница с 500 легла.

„Готови сме за всичко. Да се грижим за себе си и за другите“, написа Гришо на български и английски.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама