Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8358931 www.bgdnes.bg

Плеймейтка се врече на ген. Мутафчийски (Видео)

Обожавам го, казва Гергана Стаменова, докато реди рими за вируса

Плеймейтка се врече на ген. Мутафчийски и възпя коронавируса. Гергана Стаменова, която след еротичната надпревара се преориентира към рапа и пропя, създаде песен за заразата.
„Аз съм най-големият фен на генерал Мутафчийски, който ме вдъхнови да се държа отговорно и който ме кара да се чувствам спокойна, че смислен човек се грижи за нас в момента Обожавам го! Надявам се малко да ви усмихна и да направя изолацията по-приятна“, споделя апетитната плеймейтка рапърка и отправя апел да си останем вкъщи и да бъдем отговорни.


Във видеото към песента ген. Мутафчийски шофира военен джип с надпис върху него Anti Covid-19 и вози към спасението певицата на задната седалка. Всичко това се развива на фона на рушащ се свят, в който сгради са изпотрошени като след бомбардировка, навсякъде цари хаос и горят пожари. Клипът не е с истинските действащи лица, а е анимиран и в началото на клипа се казва, че приликата с основните герои е случайна.
„С екипа ми започнахме работата си по парчето точно преди да гръмне истерията с коронавируса. И както се сещате, всичко около нас ни заливаше с коронавирус, маски, миене на ръце и едни и същи муцуни по телевизионните екрани, които ежедневно ни предупреждават и информират. Нямаше как от новото ми парче да стане друго освен това. Предполагам, и вие сте зомбирани от темата като мен“, споделя още изпълнителката, която иначе е висшистка, завършила е публична администрация и има кауза да спасява бездомни и беззащитни животни.

В част от песента се пее следното:


„Всички маски изкупих ги вече,
от зарази стоя надалече,
но ти си такава и слагам
ооо - карантина.
Като луда ръцете си мия,
коронавирусът ти си самият,
ти ги тръшна жените фатално,
ооо - ще им мине“.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама