Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/8374172 www.bgdnes.bg

Роналдо прибра майка си

Грижете се за семействата и близките си, съветва Кристиано
Кристиано Роналдо сам се грижи за майка си Долорес Авейро след инсулта, който жената получи в нощтта на 3 март. Португалската футболна звезда се похвали, че тя вече е изписана от болницата и си е у дома.

„Чувствам се много благодарен, че майка ми се прибра от болницата и се възстанови. Грижете се за семействата и близките си”, призовава нападателят на „Ювентус”. Той показа семейна снимка с близките хора от семейството си. Играчът помага на майка си за нейното раздвижване с фитнес уредите.

Реклама

Роналдо се върна спешно в Мадейра по-рано този месец, притеснен за здравето на Долорес. След като в Италия пламна заразата и полетите бяха спрени, се наложи звездата да кара карантинен период в Португалия.

„Само след няколко дни ще се върна към нормалния си живот, ако Бог желае. Разбирам, че имам късмет. Искам да благодаря на лекарите и на всички професионалисти, които са с мен от първия час”, успокои наскоро майката на Роналдо.

5-кратният футболист номер 1 в света отделя доста време и на сестра си Катя. 35-годишният нападател се радва на фамилията си в огромното им имение на остров Мадейра, което разполага със собствен фитнес, басейни и всичко необходимо за подготовката на звездата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама