Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8375769 www.bgdnes.bg

Баловете отложени за лятото

Учебната година може да продължи до юли, а абитуриентските балове да се отложат за средата на лятото. За момента броенето до 12 ще става пред компютъра или от терасата. Извънредното положение отложи и десетки сватби.
Още през февруари Ивелина от Монтана почти е завършила покупките за балната вечер. "Рокля, обувки, чантички, куверти за ресторантите, също така прически, гримове вече са запазени и само чакаме да дойде датата", каза Ивелина.
Момичето дори вече раздало част от поканите за семейното тържество, но се налага със съучениците й да обмислят и план Б. " Най-вероятно по-нататък да си го празнуваме бала, ако не може точно на 25 май. Предлагам на класа да се съберем някоя друга вечер - няма значение кой месец е, дата, просто да не сме в този карантинен период", казва Ивелина.
Сега силите на момичето са насочени към подготовката за матурите и кандидатстването в университет. "Имам притеснение за кандидатстудентските изпити, но аз лично ще кандидатствам с матурите, едната по български език, но пак за приема се притеснявам доста, за начина, по който се стичат обстоятелствата, се притеснявам доста", заяви тя.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама