Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8375821 www.bgdnes.bg

Андреа и Кобрата бягат от карантината

Боксьорът заведе любимата на стрелбището, не се страхуват от вируса

Няма карантина за Кобрата и Андреа! Има само любов и забавни приключения, похвали се самата фолкпевица.
Боксьорът и блондинката избягаха от изолацията и прекараха цял следобед на столично стрелбище, където Пулев изпробва колко е точен мерникът на любимата му.
„Беше луд ден!“ - щастлива е от преживяното Андреа, която е на върха на щастието, след като се събра отново с Кубрат.
В унисон с урока по стрелба певицата е обула камуфлажен панталон. Андреа държи винаги да е стилна и привлекателна, особено в компанията на половинката си.
По всичко личи, че Кобрата и Андреа не се страхуват от вируса и прекарват свободното си време извън дома. Влюбените гълъбчета се радват на любовта, която отново пламна между тях след кратка раздяла. За разлика от повечето двойки, които използват времето за изолация в креватни приключения, Пулев и Андреа са избрали по-нестандартен начин.


Месеци наред блондинката се опитваше да убеди фенове и близки, че е преживяла дългогодишната си връзка с боксьора.
„Твърде млада съм, за да се омъжа, и твърде голяма, за да играя детски игри“ - каза след раздялата 33-годишната певица.
Сега изпълнителката отново е на върха на щастието в прегръдките на спортиста.
Кобрата избягва да коментира отношенията си с Андреа. В свои интервюта той тенденциозно отклонява въпросите за отношенията им и държи да запази подробности около връзката им в тайна. Името на боксьора през последните години се спрягаше с тези на не една или две мадами. Най-упоритият слух беше, че три години преди раздялата с чалгарката Кубрат е имал паралелна връзка с гимнастичката Стелиана Янкова, с която имат и папарашки снимки в германски мол. Раздялата между Андреа и Кобрата обаче дойде малко след скандалната целувка на боксьора с репортерката Джени Суши.
Всичко старо между Андреа и Пулев явно вече е забравено и те отново са стоплили отношенията си. Дали ще успеят напълно отново да съградят връзката си и да пристъпят към по-сериозна крачка в отношенията си, само времето ще покаже. Желаем им късмет и да са живи и здрави!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама