Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8376277 www.bgdnes.bg

Боби Ръгбиста:Излекувах се от коронавирус!


Смазах пикливия грип, доволен е риалити звездата

Поредна популярна личност, преминла през коронавируса, е Борислав Борисов, по-известен в медийните среди като Боби Ръгбиста, видя „България Днес“.
Боби, станал известен в България след участието си в риалити формата „Биг брадър“, е успял да пребори вируса. Това разкрива самият той в социалната мрежа.
„Изкарах го почти на крак. Просто пиклив грип. Малко се задъхва човек, но моята имунна система го смаза!“ - разказва Боби, който в момента живее в Швеция и работи като татуист.


Здравенякът допълва още, че не е стигнал до болнично лечение. Бил е под карантина у дома. Боби е използвал хубавото време, за да свърши малко домашни задължения.
„Направих си градинка и си подредих гаража“ - споделя Борислав, за когото спорът все още е неизменна част от ежедневието му.
В средата на месеца майката на Боби – Лидия, е била при него на гости. В момента родителката на бившия спортист си е вкъщи и спазва карантината.
Риалити любимецът живее в Швеция с половинката си Никита Джонсън. Ексцентричната хубавица е не по-малко популярна от него. Тя беше в два формата на „Биг брадър“. Преди две години беше под един покрив с Русата Златка и Благо Джизъса. Тогава Никита предизвика истински скандал, твърдейки, че плеймейтката е имала вземане – даване с Борислав преди години. Златка категорично отрече това да е истина.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама