Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8399326 www.bgdnes.bg

Явор Бахаров с шофьор в кризата

След издънките в Банско

Той и половинката му Рая Пеева се преместиха в ново жилище 

Явор Бахаров тръгна с шофьор! Изглежда, че автомобилите са страст на скандалния актьор, но поне в момента не е зад волана. Папараците на "България Днес" изловиха малкия брат на Захари Бахаров да се вози като баровец из София по време на карантина. Явор е стриктен до последната запетайка и не иска да рискува да го хванат в нарушение, след като го спипаха да шофира пиян и дрогиран в Банско наскоро.
Днес Бахаров е повече от стриктен и порядъчен млад мъж. Преди дни той и половинката му Рая Пеева се преместиха в нов дом, който обитават заедно с кучето си.


Това стана ясно от снимки в профила на красавицата в инстаграм. Двойката дели наравно домакинската работа и докато тя вършее в дома, Бахаров разхожда кучето им. За обиколката из квартала с любимеца си той е облечен неглиже, по анцуг, който едвам се крепи на кръста му, остарели кецове, но с предпазна маска, въпреки че не я е сложил на лицето си. Интересен е и фактът, че Бахаров едвам се събира в малката спортна кола с гюрук, а излизането му коства неимоверни усилия.
На 8 февруари къдрокосият артист бе заловен да шофира колата си с висока скорост в градчето, екипиран с каска, ръкавици и слънчеви очила. Дрегерът показва 1,3 промила в кръвта плюс наличие на коктейл от кокаин и марихуана. Заради провиненията си той отива на съд. На първото заседание се явява сам в съдебната зала, тъй като защитниците му не са в България и нямат възможност да го защитават. Делото бе отложено за 16 март, но извънредното положение в страната забавя разглеждането му.

Реклама


За съжаление на Явор (и семейството, и близките, и феновете му) прегрешението му в Банско не е единственото му.


През август 2011 г. при рутинна проверка на ул. "Раковски" у актьора са намерени 0,75 грама марихуана. През 2016 г. Явор е арестуван заради шофиране в пияно състояние и осъден на 6 месеца условно с 3 години изпитателен срок.


През март 2019 г. той не пак, а отново попадна в кримихрониката благодарение на любовен скандал с елементи на побой край НДК. Артистът се сдърпва с гаджето си Рая Пеева на улицата. Случаен минувач опитва да укроти актьора, но е набит от него и се обажда на органите на реда. Явор е арестуван и получава 9 месеца пробация.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама