Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8401715 www.bgdnes.bg

10 бона за щерката на Николета


     По време на криза

 Скъпарско парти вкъщи за осмия рожден ден на малката Никол

10 бона за парти вкъщи!
Минимум толкова се е изръсила Николета Лозанова, за да зарадва щерка си Никол за осмия й рожден ден.
На 1 април дъщерята на плеймейтката и футболиста Валери Божнов отпразнува приказно тържество по случай празника си. Въпреки дните на карантина и социална изолация Николета успя да поглези малката Никол, както само тя си знае. Макар и без парти с приятели, момиченцето получи празник, за какъвто голяма част от децата в България могат само да мечтаят, особено в извънредно положение.
Домът на Николета се превърна в истинско приказно царство, където Никол е принцесата. Тортата за рождения ден на малката Божинова е пететажна, с множество орнаменти и украси – кончета, панделки, а преобладаващите цветове са златно, розово и бяло. Сладкото изкушение е истинско произведение на изкуството и са малко малчуганите, получили подобна торта за осми рожден ден. Тя е създадена от един от най-известните сладкари в страната ни, изкарал обучение при най-добрите декоратори на торти в света, на когото ползват услугите предимно родните ВИП личности. Торта, едва осем парчета, направена от него, струва „скромните“ 130 лв.


Бутиковото захарно изкушение за щерката на Николета е струвало около 6 бона на плеймейтката. Но моделката съвсем не се е ограничила до скъпарската торта. Тя е ползвала и услугите на известна дизайнерска фирма. Украсата в дома й е повече от впечатляваща и за нея НиЛо се е изръсила почти колкото за тортата. Самотно, но пък за сметка на това лъскаво парти е получила осемгодишната хубавица Никол.
Както всеки път, когато Лозанова демонстрира финасовите си възможности, и сега плеймейтката стана обект на критики.
„Това е парад. Много по-естествено и интересно щеше да е по време на пандемия и карантина да дадат пример на всички как празнуват с домашна торта и семеен уют“ - гласи един от многото коментари към Николета, която многократно е споделяла, че не прекарва особено много време в кухнята, така че едва ли има особен опит с домашни торти.
Остава въпросът кой ще изяде гигантското сладкарско чудо и дали накрая част от него няма да иде на баклука? Дано не!



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама