Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8417598 www.bgdnes.bg

Божинов опитва да си върне Биляна

Футболистът моли за последен шанс сръбската бръмчалка

Опит да се събере с бившата си приятелка прави Валери Божинов. Бившият национал иска да си върне сръбската бръмчалка Биляна Дол. Биляна би окончателно шута на Божинката в края на миналата година.

Месеци преди това сексапилната 44-годишна бръмчалка хвана на калъп Божигол. Но все пак му даде втори шанс, който бившият на Николета и Алисия профука.
Сега, в дните на изолация, Валери прави равносметка на живота си. Той има време да размишлява върху постигнатото и пропуснатото. Божинов осъзнава, че Биляна е голямата му любов. Валери разбира какво е изгубил. Сръбската бръмчалка е точната жена за него. Дол е уравновесена, амбициозна и знае какво иска. Биляна е отдадена на мъжа до нея. Тя заряза родния си Белград и любимата си Швейцария, за да е до Валери във... Враца.
Божигол още има чувства към Дол. Футболистът иска да получи последен шанс от едрогърдата красавица. Той на няколко пъти се опитва да осъществи контакт с бившата си. Признава й грешките си. Обещава, че повече няма да кривне от правия път. Мъжемелачката не отразява съобщенията на Божигол. Ала родният футболист е повече от настоятелен. Той прави всичко, за да може Биляна отново да го забележи. Освен телефонните обаждания и съобщения Валери редовно харесва снимките на сексапилната мадама. Понякога пише и коментари под фотосите й, на които Дол отново не отговаря.

Красавицата в момента е без мъж. След Валери сръбкинята няма връзка. Биляна не хукна по мачовци след края на авантюрата й с родния футболист. От няколко седмица Дол се е изолирала в дома си в Белград, където стриктно спазва карантината.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама