Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8420239 www.bgdnes.bg

Кримка ръга проститутка и заспива върху трупа й

Кримка намушква проститутка при скандал за наркотици и заспива върху трупа й. Отива да си допие и зарязва тялото, но две седмици по-късно сам си признава за зловещото престъпление.

Кървавата история се разиграва през пролетта на 2018 г. в Кюстендил, а прокуратурата сега изправя извършителя пред Темида. Старият познайник на полицията ще отговаря за убийството на жената, която е известна на органите на МВР с дейността си на проститутка и зависимостта си към наркотиците.
По това време кримката живее под наем в мазе на ул. "Априлско въстание". Една вечер му доскучава и решава да извика своята позната. Заформил се купон с коктейли от алкохол и дрога. Под влиянието на всевъзможни опиати и смесването им с високоградусови напитки двамата влизат в конфликт. Между тях започва скандал на тема търговия на наркотици. Обидите и ругатните прерастват във физически сблъсък.
В гнева си побеснелият мъж грабва голям кухненски нож от масата и разпорва на два пъти с него корема на жертвата. Като вижда агонията на гостенката си, той взима покривката и с нея се опитва да спре изтичащата кръв. В това време опиатите го унасят и той заспива върху умиращата жена.
На сутринта се свестява и разбира, че е спал върху вкочанения труп на проститутката. Докато измисли какво да прави, издърпва тялото в едната стая, покрива го със завивка и отива на среща с друг авер, за да обърнат по чашка.
Фаталните събития се развиват на 13 май 2018 г. Пет дни по-късно майката на жертвата подава сигнал, че дъщеря й е изчезнала. Притеснената жена се грижи за невръстното дете на проститутката в кв. “Изток“. Още десет дни след това виновникът отива сам в полицията и се предава. Той разказва за случилото се на ченгетата. Думите му се потвърждават от съдебномедицинската експертиза. Така той ще отговаря за непредоумишлено убийство при условия на опасен рецидив.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама