Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/8437403 www.bgdnes.bg

Бриаторе празнува 70 с бившата

Грегорачи и Флавио заедно под карантина

Бившият собственик на тима от Формула 1 „Бенетон“ Флавио Бриаторе навършва 70 години утре. Този път плейбоят няма да може да спретне едно от запомнящите се партита, които прави по принцип за рождените си дни.
Вместо това ще празнува скромно в компанията на сина си Натан Фалко и бившата си жена Елисабета Грегорачи. Мадамата е една от най-сексапилните жени на Апенините.


Бриаторе и цялото му семейство в момента са в имението му в Монте Карло. Там те карат карантината заради коронавируса.
„Тук сме у дома – сподели той. - Наслаждавам се на сина си Нейтън Фалко, с когото сме много близки. И бившата ми съпруга Елисабета Грегорачи също е тук с нас“
Точно като истинско и новооткрито семейство.
Бриаторе не смята да намалява оборотите на живота дори на 70. И е готов да се изправи пред ново предизвикателство.
„Днес предизвикателството е да останеш жив и да спасиш работни места – казва бизнесменът. - Между другото, може би вече изкарах вируса. Боледувах през декември и лекарят ми ми каза, че най-вероятно е бил корона."


Грегорачи и Бриаторе се ожениха през 2008 година. Разделиха се през 2017-а, но едва миналата година се разведоха официално. През лятото те често бяха забелязвани заедно в компанията на сина им. Появиха се дори слухове, че може да са се събрали. Те бяха категорично опровергани от моделката. Но сега отново са под един покрив.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама