Реклама
https://m.bgdnes.bg/neveroyatni-istorii/article/8444448 www.bgdnes.bg

Златан улови щука великан

Нападателят на "Милан" Златан Ибрахимович не скучае по време на карантината. Той прекарва в родината си Швеция по време на пандемията, причинена от коронавирус. Голмайсторът се похвали със страхотно попадение и в риболова.

Шведът успя да измъкне грамаданска щука. Той отишъл на излет в компанията на още двама свои приятели. Рибарската група се качила на лодка и навлязла навътре в обширно скандинавско езеро. Водоемът се славел със своите огромни трофеи от хищни риби.
Не след дълго топнападателят закачил на куката си нещо голямо. Рибата се борила неуморно за живота си, но с финес и майсторлък Златан успял да я издърпа на борда на лодката. След кратка фотосесия футболистът решил да подари свободата на красивата риба.
"Какъв ден само!", възкликна Ибра и показа снимки на водния звяр. Той публикува в социалните мрежи и видеоклипче от връщането на щуката в езерото, с което печели симпатиите на последователите си. Други обаче се възмущават, че Златан не спазва карантината и ходи на риболов в група с други хора. Факт, е че в скандинавската страна, мерките срещу коронавирус са много по-меки в сравнение с цяла Европа и Златан с нищо не нарушава закона.
Припомняме, че италианското първенство в момента също е спряно. Заради усложнената ситуация там, твърде вероятно е сезонът в Серия "А" изобщо да не бъде доигран. "Милан" е седми в класирането преди прекъсването. Ибрахимович има 4 гола за 8 мача, откакто се завърна при "росонерите"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама