Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8470425 www.bgdnes.bg

В Индия борят карантината с БГ реалити

Реалити предаване, снимано в България, в момента е хит в Индия. Това е вариант на американското шоу Fear Factor, което у нас се завъртя само с един сезон, под името "Страх".
В медиите и социалните мрежи по света се публикуват снимки от драстичните мерки в азиатската страна, които властите взимат, за да накарат хората да се приберат по домовете си, заради ограниченията срещу коронавируса. Боят с пръчки вероятно дава резултати и милиони индийци са принудени да останат по домовете си. Голяма част борят скуката от карантината с телевизия, а в момента едно от най-популярните предавания е десетият сезон на реалитито Fear Factor: Khatron Ke Khiladi, (Опасни играчи). В него индийски звезди правят опасни въздушни и подводни каскади, и ядат деликатеси като живи хлебарки.
Предаването е снимано миналия август в България и въпреки че участниците са индийци, в него е участвал и роден екип. В момента медиите в Индия проследяват всеки епизод, като в повечето случаи отбелязват, че кадрите са именно от нашата страна. В последния епизод участниците са пуснати да обикалят магазините в София, за да покажат своите шопинг умения и да посетят максимален брой молове и магазини за дизайнерски дрехи. Най-добре се представя актьорът Каран Пател, който изпреварва дори колежките си, показвайки завидни умения да пазарува и да се облича стилно. Самият Пател е и един от най-добрите участници в тазгодишния сезон на шоуто и успява да спечели повечето каскади и съревнования.
Още през миналото лято участниците пускат снимки от нашата страна през профилите си в социалните мрежи. Предвид, че в страната доста над 300 млн човека ползват интернет, не е учудващо, че кадрите придобиват зашеметяваща популярност. Актрисата и модел Каришма Тана пуска снимка на фона на Партийния дом в София. Нейни колеги пък избраха за фон катедралата "Св. Александър Невски". Именно около нея са направени част от по-акработачните каскади в шоуто. В момента звездите от "Опасни играчи" също се опитват да борят скуката, като припомнят преживяванията у нас.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама