Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8488370 www.bgdnes.bg

Любовник отвлича и изнасилва бившата

Селянин отвлече и изнасили бившата си любовница на къра край поморийското село Гълъбец.
45-годишният Симеон Симеонов от руенското село Ябълчево е с наложена постоянна мярка "задържане под стража" от Окръжния съд в Бургас. Срещу него са повдигнати две обвинения - за отвличане и изнасилване.
Пострадалата е жена е на 39 години. Тя твърди, че миналия петък Симеон я проследил в поморийското село Порой, след което я натикал насила в колата си. После я откарал в местността Курията в землището на Гълъбец и извършил полов акт против волята й. След предполагаемото изнасилване Симеон върнал жената в Гълъбец и я оставил на входа на селото. Няколко часа по-късно тя подала жалба в полицията.
На мярката за неотклонение Симеон твърдеше, че не е извършил престъпление, кърски секс имало, но той бил доброволен, съобщава сайтът "Флагман". От думите му става ясно, че двамата с жената имали извънбрачна връзка - и той, и тя били семейни, но често се отдавали на плътски страсти извън дома си.
Според Окръжния съд в Бургас обаче са налице достатъчно доказателства, че Симеон е изнасилил жената. Магистратите отчетоха, че той е обществено опасен и трябва да остане зад решетките.
Оказа се, че 45-годишният мъж е арестуван преди месец заради същата жена. Тогава тя го е обвинила в отвличане. Наложена му е мярка "парична гаранция", която Симеон платил, но бързо отново си навлякъл проблеми. Ако обвинението в изнасилване бъде доказано, го грози затвор.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама