Реклама
https://m.bgdnes.bg/18-plyus/article/8567890 www.bgdnes.bg

Дос Сантос изпуска голо гадже

Гадежото на мекисканския футболист Джонатан дос Сантос лъсна гола в световната мрежа, след като нейния любим публикува интимна снимка от леглото, пише "Мундо Депортиво".

Фотосът е махнат няколко минути след като е бил качен в инстаграм, но това е било достатъчно той да бъде разпространен мълниеносно с множество споделяния от потребителите в социалната мрежа. Медиите бързо разкриват, че дамата, която прави компания в кревата на Джонатан дос Сантос е Аманда Тривизас.

Реклама

Тя е американски модел с гръцки, еквадорски, немски и хондурски корени. Аманда има многобройни почитатели, които със сигурност ще се увеличат още повече след пикантния скандал.

Джонатан дос Сантос не за първи път се привлича вниманието върху себе си с изяви извън футболния терен. Той мина през школата на "Барселона", а след това игра и във "Виляреал" предида премине в "Лос Анджелис Галакси". Джонатан и брат му Джовани бяха част от мексиканския национален отбор, който "блесна" преди световното в Русия 2018 с участие в оргия с проституки. По време на лагера преди шампионата "ацтеките" получават ден почивка след победа с 1:0 в контрола срещу Шотландия. Победното попадение в нея отбеляза Джовани дос Сантос. След мача играчите организират парти в луксозния квартал Лас Ломас в Мексико Сити. Пристигат 30 елитни компаньонки и купонът започва към 22,30 часа. Забавлението с музика, алкохол и секс продължава до 16 часа на следващия ден. На партито са присъствали осем футболисти - Гийермо Очоа, Карлос Салседо, Марко Фабиан, Ектор Ерера, Раул Хименес, Хесус Гаярдо, както и Джовани и Джонатан дос Сантос. Подобен секс скандал разтърсва мексиканския национален отбор и през 2011 година преди участието му на Копа Америка. Тогава от тима са изхвърлени осем футболисти, сред които и обичайният заподозрян Джонатан дос Сантос.

Очевидно футболистът продължава да живее лудо, въпреки горчивия си опит от предишни издънки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама