Реклама
https://m.bgdnes.bg/sagata_bozhkov/article/8594172 www.bgdnes.bg

Цветомир Найденов: Черепа, ако не рекетираше, нямаше да има пари за реклама

Да помислим малко трезво: Черепа е плащал на Шведите в НОВА по 30 млн. годишно за реклама (заедно с тези 5 на Дидие примерно). Такаааа, идват новите собственици, сядат, договарят се за същата реклама да плаща 20 млн. и сега Черепа казва, че е рекетиран??? Защо? Сигурно НОВА ТВ трябва да плаща на Черепа, че го рекламира. Болен мозък! Това написа във фейсбук Цветомир Найденов, който е бивш съдружник на Васил Божков и собственик на Efbet.

Ето какво още казва в публикацията си бизнесменът (без редакторска намеса):

Идва най-важното, ВНИМАНИЕ :

Черепа никога нямаше да може да си позволи да плаща 20 или 30 милиона на година за реклама, ако не спъваше останалите си конкуренти по всякакви долни начини и да държи МОНОПОЛА си (главно чрез ДКХ, служители на НАП, ГДБОП, ДАНС и МВР) директен рекет, търговия с влияние .....и друго още ПО-ВАЖНО: ако си плащаше данъците както пише в Закона за Хазарта, той никога нямаше да има възможност да плаща такива пари за реклама. Това е всичко, приятели....That’s all folks.

Реклама

Малко по-късно Найденов сподели нов пост в социалната мрежа. Публикуваме го без редакторска намеса:

Накратко : Черепа, ако не рекетираше, плашеше, убиваше конкурентите си в хазарта за да държи Монопол в наземния хазарт и ако си плащаше коректно данъците/ таксите както пише в Закона за хазарта, нямаше да има пари нито за рекламни договори от по 30 млн. лева, нито за Левски, нито да си купува самолет за 51 млн. долара, нито за имоти в чужбина, нито за извращения.... нито за Колекцията. Точно, кратко и ясно! Уек ден!

П.С. Нито сега щеше да има пари да плаща за протести и да дестабилизира страната.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама