Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8595537 www.bgdnes.bg

Мис България пълна отличничка

Завърши с 6,00 английската езикова гимназия в Бургас

Пълна отличничка е Мис България 2018 Теодора Мудева. Най-красивата българка завърши с пълен 6,00 последния 12А клас на английската езикова гимназия в Бургас, като финалните оценки бяха оформени онлайн заради дистанционното обучение на учениците в последните два месеца.


Теди е абитуриентка и в петък трябваше да се състои официалното изпращане на целия випуск в школото в морския град. Заради сложната обстановка и неяснота за провеждането на баловете те не се състояха.
"Последната ни уговорка е да изпием прощално кафе с класа и да заснемем фотосесия в Морската градина в Бургас край морето.

Реклама

Надявам се да успеем да организираме изпращане, дори да е с маски и ръкавици. Да отдадем почит на нашите преподаватели и да изживеем този прекрасен миг, който толкова дълго чакаме", сподели пред "България Днес" Теодора, която спечели приза за най-талантлива мис в целия свят през 2019-а.


Отпадна и дълго подготвеният спектакъл от Теди и съучениците й в Летния театър в града, където обикновено абитуриентите представят прощални музикални изпълнения и хореографии.


"Хиляди емоции бушуват в последните месеци в мен, докато се подготвям за матурите и кандидатстване в Софийския университет, и чакането дали ще имаме тържествено изпращане. Моето първо желание е да изучавам международни отношения, а второто е право. Бях затворена вкъщи два месеца, а цялата неяснота около баловете, кандидатстудентските изпити, оформянето в края на 12-и клас ме преведоха през много емоционални моментиУ, разказва още абитуриентката.


Балът на Теодора Мудева и съучениците й трябваше да бъде в ресторант в Слънчев бряг. Платените пари за празничната вечер са върнати на всички. Но Теди и съучениците й са в готовност да организират за идния понеделник (25 май) изпращане и шумно парти, ако получат зелена светлина от ръководството на училището. А дотогава със съучениците си от 12А клас Мис България засне специално прощално видео, в което изпълняват песен на английски език.


"Абитуриентите ще имат онлайн изпращане в сряда, а ако имаме по-конкретни указания, може да се организира и тържествен ритуалУ, сподели пред "България Днес" директорът на езиковата гимназия в Бургас Жаклин Нейчева.


Желаем успех на всички абитуриенти!

Реклама
Реклама
Реклама