Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/8608976 www.bgdnes.bg

Трап и Гулар разделени

Секси моделката в Париж, той във Франкфурт

Вратарят на „Айнтрахт“ Кевин Трап и половинката му Изабел Гулар се оплакаха от дългата карантина в Европа заради пандемията от коронавирус. Една от най-стабилните и известни двойки бе разделена през цялото време.
Топ моделът била в Париж по работа, когато границите бяха затворени. И доскоро красавицата не можела да се върне при любимия.


„Личният ми живот беше много ограничен от карантина – призна вратарят. - Годеницата ми беше в Париж, когато затвориха границите. Като бразилка беше още по-трудно да пътува или да се движи в рамките на Европа. Поради строгите правила не беше възможно да се виждаме. Това е наистина дълъг период от време, който прекарахме разделени.“
За радост на двамата мерките вече са далеч по-отслабени и красивата Изабел се прибра при Трап. Двамата в момента усилено организират своята сватба, макар че така и не издават кога ще е тя.


Вратарят и моделката, която е сред ангелите на „Виктория Сикрет“, са заедно от началото на 2017 година. Преди да започне връзката й с Трап манекенката имаше вземане-даване с друг футболист – Марко Бориело.
Бразилката и Кевин се сгодиха миналата година, а тя е неотлъчно до него. Премести се в Германия с любимия си, след като премина в „Айнтрахт“ от ПСЖ. Досега не бяха се разделяли за толкова дълго време.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама