Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8611600 www.bgdnes.bg

Галя от "Сатен" се завърна

Бившата балерина на Слави върти бизнес с дрехи

Край на танците и начало на нова кариера поставя Галя Христова, по-известна като Галя от балет "Сатен". Бившата танцьорка на Слави реши да направи остър завой в развитието си и започна да продава дрехи. Кръшната Галя сама промотира модната линия и както самата тя казва: "Първо ти работиш за името си, после то започва да работи за теб".
Изкусителната силистренка залага на спортни модели, които да са удобни за ежедневието. Тя предлага основно тениски и топове, като освен за жени решава да започне да произвежда и мода за тийнейджърки.


Галя, която вече е 43-годишна майка и съпруга, дава начало на проекта си в разгара на извънредното положение. Синеоката танцьорка решава, че няма смисъл да плаща наеми на помещение и складове и върти всичко в мрежата. Модната линия е посветена на дъщеричката й Карина и носи част от нейното име.

Реклама


След като напусна "Сатен" и Слави Трифонов, Галя се опитва да пробие на сцената като певица. Тя избълва няколко парчета през 2010 г., които станаха хитове, но бързо след това бяха забравени. Тогава Галя реши да направи своя школа по танци, която също не успя да й осигури охолен живот. Няколко години й бяха необходими, за да открие себе си и да успее да се развие в някоя област. От 14 години сатенката е омъжена за бизнесмена Смилен Манов. Тя му роди и дъщеря.

Малката Карина тръгва по стъпките на майка си и се занимава с модерен балет. 12-годишното момиченце прилича изключително много на майка си, особено в изразително сините си очи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама