Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8635263 www.bgdnes.bg

Бате Енчо разсмива с маска

Трудно беше, но пак ще се забавляваме, казва обичаният актьор 

Бате Енчо ще забавлява децата на 1 юни с маска!
Обичаният актьор вече е приготвил скечове с предпазен шлем на лицето, за да се впише в новите времена, в които живеем редом с коронавируса. Шегите ще бъдат в същия дух.
С облекчаването на живота у нас лунапаркът в столицата, в който Бате Енчо разсмива малчугани от години, отново ще приема посетители, но при стриктни противоепидемични мерки.
"В нашия лунапарк винаги сме имали разписани протоколи за стриктно прилагане на най-високите хигиенни мерки. Към тях добавихме всички нови предписания. Мерките включват измерване на температурата на всички служители и гости на парка. Маските са задължителни за всички служители и посетители. На входа на лунапарка и преди ползването на атракцион се дезинфекцират ръцете както на ползвателите, така и на персонала. Препаратите, които ползваме, са същите, които ползват и в болниците", разказа пред "България Днес" 62-годишният русенец Енчо Данаилов.
Любимият актьор на поколения деца признава, че му е било много трудно през последните месеци, но отново има сили да се усмихва и да забавлява с шегите си.
"Разходите ни са огромни и въпреки големите затруднения собствениците не съкратиха никого, запазиха целия екип от 50 човека. Радвам се, че имахме възможност да подкрепим лекарите на първа линия с това, което имаме, голяма площ и персонал. Включих се в кампанията "За Доброто", като получавахме и преразпределяхме защитните маски за болниците в София", каза още Бате Енчо.
На 1 юни той ще води детски парти концерт, който ще се проведе на открито. В тържеството ще се включат популярни имена от музикалните риалити шоута - Валентина Кунчева ("Гласът на България"), Жаклин Таракчи ("България търси талант") и Поля Иванова ("България търси талант"). А шарено облечени артисти ще следят дали малчугани и родители спазват дистанция от метър и половина.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама