Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8636937 www.bgdnes.bg

Дара залюби модел

Най-накрая прежали Папи Ханс

Певицата Дара най-накрая откри любовта. Изпълнителката на "Недей" се залюби с топмодела Тихомир Янков, видя "България Днес". Двамата се запознават на снимачната площадка. Янков участва в клип на певицата. Мачото веднага хваща окото на палавата Дара. Янков е точно по вкуса на участничката в "Капките" - висок, строен, здрав като бик и с брада. Дара пуска чара си и набързо успява да омае модела.
Певицата решава да се впусне в любовна авантюра за пръв път от години. След раздялата си с Папи Ханс тя дълго време страда и не иска да погледне друг мъж. На родената във Варна певица й е тъжно, че Константин Трендафилов, както е името на бившия й, продължава напред и си има приятелка. Но ето че среща Тихомир и прежалва изпълнителя на "Кекс".


Дара е на седмото небе от щастие. Певицата не може да си намери място от радост, след като вижда, че връзката й с Янков се развива чудесно. Двамата редовно са забелязвани да се разхождат из страната, след като мерките са разхлабени. Новият на Дара е любимец на Азис. В дългата си кариера новият на Дара многократно работи с краля на фолка. През годините моделът участва в редица клипове на Азис, заснема и фотосесии с ромския славей.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама