Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8638378 www.bgdnes.bg

Плеймейтка налази чалгар


    Жанет Нейчева се хвали с връзка с Денис Теофиков

Връзката плеймейтки – чалга певци явно се скрепява все повече. Съществен принос в това даде еротичната моделка Жанет Нейчева, която налази детето-чудо на попфолка Денис Теофиков.
Жанет се похвали с опасната си близост с Денис, който се прочу с последната си песен, посветена на коронавируса. В нея той пее за ген. Мутафчийски и заразата, като видеото наближава 10 милиона гледания.
На разпространените и от двамата снимки младите са заедно в столично заведение плътно един до друг въпреки препоръките за социално дистанциране. И докато Теофиков пази мълчание дали между тях е пламнала любовта, то Нейчева подсказва на близките си, че химията е в напреднал стадий.
Нейчева нашумя с признанията си, че е абсолютен пример за сексапил. Освен това бившата актриса не крие, че и тя попада в списъка с жени, които са подлагани на онлайн неприлични предложения за пари срещу интимни ласки.
Нейчева е категорична, че такива "мръсотийки" при нея не минават. Жанет, която грабна приза Топлице на Пловдив за 2018 г., твърди, че вече не отваря неприлични снимки, видеа и предложения, които получава, и блокира нахалниците.


Въпреки това плеймейтката е категорична, че "разпалва пожари" и "е невероятна, затова едва ли има недоволни". Имала взимане-даване с известни родни мачовци, най-вече певци, но си мълчала, защото повечето от тях имали щастливи семейства.
Сега дойде моментът палавата мадама да разкрие за взаимоотношенията си с Денис Теофиков и да покаже колко близки са те. За нейно щастие младият чалга певец няма жена и деца и няма какво да крие.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама