Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8641143 www.bgdnes.bg

Дразнят Динко с голи снимки

Ловеца на мигранти надяна военна униформа и грабна шмайзера

Хакери ядосали ямболския бизнесмен Динко Вълев, който стана публично известен като Ловеца на мигранти след залавянето на нелегални бежанци по време на най-голямата вълна у нас.
Гневът на Динко е провокиран от откраднати негови лични снимки от профилите му в социалните мрежи, а след това фотосите били завъртени в маргинални сайтове, които вече са блокирани в мрежата, разкриват запознати. По думите им един от кадрите минавал за компромат срещу собственика на най-голямата борса са стари камиони в страната. Снимката била направен в банята на Динко, а на нея той позирал гол, като прикривал с хавлия мъжкото си достойнство.

Според една от версиите фотото било откраднато от воайори в нета и след това разпространено публично. Друга хипотеза гласи, че голата снимка била свита от хакери, които разбили чат, в който била изпратена за майтап на приятел. В крайна сметка фотото било качено на непопулярен сайт, със заглавие, което предвещава "приключването" на Динко. Именно то разгневило Ловеца на мигранти и той качил негов скрийншот на профила си в мрежата с кратка благословия по майчина линия към авторите на публикацията. Под поста му има десетки коментари, в които коментатори се възмущават от долната постъпка на хакерите.
"Какво са те приключили?! Жив и здрав си, пари си имаш, популярен си", пише фен на Динко.
Той самият явно набързо се отърсил от неприятното нахлуване в личното му пространство и решил да се изгаври с враговете си, размахвайки многозначително шмайзер в ръка. Намекът е доста красноречив, а за по-голяма достоверност за това, че не оставя "колата си реката", Вълев добавя и подходящо облекло. Изтупал се е във военна униформа, със затъкнат нож на колана.

За последователите си в социалната мрежа Динко обяснява необичайния си костюм така: "Отивам запас и най-важното не е само в чупки, стойки, а сърце да имаш, нямаш ли сърце, значи нямаш покритие. Аман от измислени герои. Знаете ли защо вълкът единак оцелява повече, отколкото оцеляват глутниците? Защото те се самоизяждат, а той не е зависим от Глутницата".




Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама