Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8644605 www.bgdnes.bg

Джизъса прави академия за деца

Футболистът Благой Георгиев, познат като Джизъса, прави собствена футболна детска школа. Тя ще носи неговото име и ще стартира от 1 август. Любимият на моделката Златка Райкова ще приема деца от 6- до 15-годишна възраст, като те ще получават целогодишна подготовка с професионални треньори и учители, а всеки месец известни футболисти ще изнасят лекции.
"Това е един амбициозен проект, който има за цел да извлечем най-доброто от малките таланти на страната ни и да ги подготвим за голяма футболна кариера. В академията от голямо значение ще бъде тристранната комуникация - деца, треньори и учители. Базата, която сме осигурили в новия комплекс, е последен писък на модата, а академията ще предоставя възможност и за международно развитие чрез колаборации с немски и руски грандове", споделя Георгиев в социалните мрежи за новото си начинание.
В школата си Благо ще помага на деца в неравностойно положение. Талантливи момченца, чиито родители нямат средства да плащат таксата, ще получат шанс да тренират безплатно в школата.
Той получи подкрепа и от своята половинка Златка, която насърчава всички невръстни любители на футбола да се обучават при мъжа й. Несъмнено и наследникът им Благой-джуниър ще мине през школовката на баща си, за да достигне висотите на футболната му кариера.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама