Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8646011 www.bgdnes.bg

Бащата на Николета напусна любовницата

След 11-годишна афера се върна при майка й

Еридина: Заедно сме с Кирчо, ние сме сплотено семейство

Бащата на Николета - Кирил Лозанов, напусна дългогодишната си любовница Виолета Атанасова и се върна при майка й Еридина, научи "България Днес".
"Заедно сме с Кирчо, ние сме сплотено семейство. Каквото - такова, нямам намерение да коментирам всичко, което се говори за връзки негови или подобни неща. Заедно сме." Така майката на известната Ни Ло - Еридина, коментира живота си със съпруга си Кирчо, от когото има две дъщери. С днешна дата двамата са заедно и въртят хранителен магазин в село Караджово. Обичани са от всички, тъй като няма ден, в който да не помагат на вересия. "Работим си, не се притесняваме от вируса", сподели пред вестника Еридина. 56-годишната жена не иска да коментира аферата на мъжа си с дългогодишната му изгора. Връзката на Кирил и Виолета е с давност повече от 11 години, а Атанасова дори в медиите е споделяла, че иска да го разведе и да се ожени за него. "Желая този мъж с цялото си сърце. Съпругата му знае за нас, но предпочита да мълчи", казва любовницата.


Оказва се, че с години таткото на една от най-красивите българки е връх в любовен триъгълник и през годините двете жени се борели като тигрици за сърцето му. Най-голямата страст на Кирил Лозанов обаче не били жените, а гълъбите. 800-те красавци, както си ги наричал той, отглеждал в провинцията и много харесвал с часове да съзерцава гукането им. Развъжда ги и ги храни за собствено удоволствие. Междувременно и рисува добре. Това е другата му голяма страст.
"Много отдавна познавам Кирчо. Две години в началото се криехме, после оставихме семействата си и се събрахме да живеем заедно. Аз имах връзка с мъж, от когото имам дете, но нямах брак. Първата ни съвместна година с Кирчо беше прекрасна. Забавлявахме се, с нас бяха и Николета и моята дъщеря. В един момент обаче нещата загрубяха", споделя в медиите Виолета. С годините Кирил Лозанов се дръпнал от жената, която смятал за голяма любов, и се кротнал отново при съпругата си Еридина. Това се случило, след като майката на Николета избрала да заживее на село при мъжа си, като напуснала просторното си жилище в Пловдив. Майката на Николета и баща й се взели по любов, въпреки че Еридина забременяла на 16 години с Николета. "Любов от пръв поглед беше. После се уталожиха страстите, но уважението остана", разказа малко преди сватбата на дъщеря си с Валери Божинов преди години Еридина. Самата тя е на мнение, че за любовта на мъжа една жена не трябва да се бори. "По света има много жени, които се опитват да бъдат друг човек, за да впечатлят мъжа до себе си. Това е погрешно. Ще трябва да правите много усилия, а накрая ще ви омръзне да се преструвате на човек, който не сте, и ще се предадете, или на мъжа ще му писне и ще ви зараже. За да не се случва това, давайте свобода на партньора си. Тогава той ще се връща при вас", съветва и досега Еридина двете си момичета - Николета и сестра й Велина.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама