Реклама
https://m.bgdnes.bg/18-plyus/article/8648434 www.bgdnes.bg

Жената на Алвеш гола

Преоблича се без притеснение пред екипа

Съпругата на Дани Алвеш - Йоана Санц, позира чисто гола. Тя публикува в инстаграм снимка направена по време на последната й фотосесия на Канарите.

"Чувствам моята земя. Направихме тази снимка един ден на снимане в дюните на Маспаломас, Гран Канария. Нямах съблекалня, за да сменя тоалета и не виждах какъв е проблемът, ако го направя на пясъка пред всички. Сомбрерото ме покри от воайорите", коментира Йоана.
Интересно е, че на кадъра тя никак не се прикрива с огромната капела.
Моделката и бившият бранител на "Барселона", "Пари Сен Жермен" и "Ювентус" са заедно от 2015 година. Връзката им започна още докато Алвеш риташе в каталунския гранд. След това Йоана замина с него за Торино. Двамата вдигнаха сватба през 2017-а. Церемонията бе на Ибиса, като бе обвита в пълна тайнственост. И до днес не се знае дори кои са били гостите на влюбените.

Наскоро манекенката разкри, че Алвеш е трябвало доста да се потруди докато я убеди да му стане жена. Тя на два пъти е отказала предлженията за брак на бразилския защитник. Съгласила се едва при третия му опит. Последва и тайната им сватба на Ибиса.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама