Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8651855 www.bgdnes.bg

Ася Капчикова чака близнаци

Получих това, за което мечтаех, казва плеймейтката

Близнаци чака Ася Капчикова. Плеймейтката и бивша на Криско е в напреднала бременност. Навръх Деня на детето, първи юни, Капчикова сюрпризира всички с новината, че ще става майка. Повече от пет месеца победителката в конкурса "Мис Плеймейт" крие щастливата новина. За радостното събитие знаят само родителите на Ася, както и тези на таткото.
Силиконката ще роди до няколко месеца цели две бебета на мъжа до нея. Кой е той, Ася не дава подробности. Знае се само, че са заедно от повече от година. Капчикова от години мечтае да има деца.
С бившия си приятел Живко също кроят планове за бебе, ала се разделят. Още от началото на връзката си с тайнствения господин Капчикова решава, че той е човекът, от когото да роди. Без много да му мислят, започват да правят опити. И ето, че съвсем скоро Ася си прави тест, който показва две черти (че е бременна – бел. авт.). Капчикова остава приятно изненадана, след като гинекологът й разкрива, че в корема й туптят не едно, а две сърца.
"Това, за което мечтаех, го получих. Мисля, че друго не ми е нужно", каза пред "България Днес" Капчикова.
От суеверие Ася не разкрива пола на бебетата, нито как ще ги кръсти. Карантината идва в точния момент за блондинката. Докато всичко е блокирано, Капчикова си почива активно.

Заляга и над книги, които да й помогнат покрай бременността и след това в отглеждането на бебетата. "Тези две сърчица, които от няколко месеца насам туптят под моето и които осмислят живота ми по един съвсем нов и толкова чист начин. Чувствам се истински привилегирована, благословена и докосната от Бог. Това е моят момент на щастие, моят рестарт. Душата ми е пълна, животът ми е смислен!", признава Капчикова.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама