Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/8657800 www.bgdnes.bg

Маша се натиска за Гришо

Григор Димитров и Мария Шарапова може и да са разделени от пет години, но рускинята не крие симпатиите си към българина. Двамата запазиха приятелските си отношения и вече на няколко пъти го демонстрираха.

Маша е готова отново да покаже, че не таи лоши чувства към бившето си гадже. Няма как иначе да тълкуваме факта, че е готова да се вдигне от САЩ, за да го гледа на корта. Рускинята търси билети за демонстративния турнир Адриа Къп, който Новак Джокович организира този месец. Сред големите звезди в него е и Гришо.

Реклама

Именно по публикация за Димитров Шарапова се поинтересува как може да се сдобие с пропуск за мачовете.

"Как мога да се сдобия с билет за този невероятен турнир?", написа руската тенесистка.

Надпреварата започва на 12 юни в Белград и ще се проведе в четири уикенда на четири различни дестинации. Гришо ще учасвта в сръбската столица и в Задар. Предстои да видим дали бившата номер едно в света няма да се появи на трибуните за някой от мачовете му.

Шарапова и българинът започнаха връзката си през 2013 година и бяха заедно до лятото на 2015-а. Звездната тенис двойка бе в заглавията на медиите непрекъснато. Значимостта на взаимоотношенията между двамата може да се види и в това, че Шарапова разказа за първата ни ракета в автобиографията си. Освен него само още един от мъжете в живота й намери място в книгата - бившият годеник на рускинята Саша Вуячич.

След раздялата им Григор започна връзка с Никол Шерцингер, а Маша дълго беше сама. Сега ситуацията е обратната - рускинята най-накрая отново намери любовта в лицето на богатия Александър Гилкс. Българинът пък е сам.

За последно двамата се засякоха в Австралия. Те участваха на демонстративния турнир "Куойон Класик". По време на мач на Димитров Шарапова бе гост в коментаторската кабина край корта. Гришо се приближи, за да я поздрави. Тя не пропусна да го помайтапи за екипа му - бяла тениска с яка на черепи. Последва размяна на закачки между тях, след които стана ясно, че Маша не си пада по този стил на бившия си любим.

В последните дни двамата се включиха в кампанията #BlackOutTuesday срещу расовата несправедливост, а протестите след смъртта на убития Джордж Флойд по улиците на САЩ продължават. Освен тях участие тях черни скрийншотове в своите профили с посланието "Black Lives Matter" публикуваха и големите звезди Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович.

Реклама
Реклама
Реклама