Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8661183 www.bgdnes.bg

Коцето признава за новото си хоби: Оправям дупки, но не съм като Бойко!

Направих улицата ни най-красивата в България, хвали се певецът

На ново хоби се посвети певецът Константин! Той пое ролята на квартален кмет и се зае да оправя инфраструктурата по боянските улици в полите на Витоша.
"Аз съм непримирим работохолик! Оправям дупки, редя павета, садя цветя. Съседите ме бъзикат, че изземам функциите на премиера Бойко Борисов, но това не е така", разказва Коцето пред "България Днес".
Още с вдигането на телефона певецът говори запъхтяно, защото мести щайги. Предупреждава, че разговорът ще е кратък, за да не оставя работния процес.


Докато чака дискотеките отново да заработят след пика на коронавируса, Коцето се захваща с къртовски труд, като се шегува, че шило в торба не стои. Заради пандемията участията на музикантите секнаха, а певецът трябваше да затвори дискотеката си.
По време на карантината известният брадър издейства разрешение от общината и се залавя да асфалтира улицата пред дома си. Вика техника и машини, плаща и на водоноска, като сам грабва маркуча.
"Нашата улица стана най-китната в България", категоричен е фолкидолът. В последните дни той се похвали с клипчета в социалните мрежи как кара багер, мие улиците и реди бордюри и павета.
С това Коцето иска да покаже, че всеки може да подобри средата, в която живее, като сам поможи малко усилия. Певецът отрече информациите, че съседи му викали полиция и е имал проблеми със закона заради полагането на асфалта. Даже призна, че в начинанието му помагали негови известни комшии.


Наред със сериозната дейност по облагородяване на квартала гласовитият изпълнител ремонтира и дома си. Коцето разкопава двора си с план да си направи басейн. Досега семейството му се наслаждаваше на джакузи на покрива. Коцето обаче се притеснява да не се случи инцидент с децата му Мариана и Александър. Затова решава да им изгради басейн на двора, където децата да скачат на воля. Дупката в средата на градината вече е факт, а певецът не оставя работниците сами да се гърбят. На клип се вижда, че и той се изявява като багерист и е усвоил завидни умения, с които изумява феновете си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама