Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8661500 www.bgdnes.bg

100 Кила трепери за матурите

Рапърът стресиран, изпитите му съвпадат с първите участия след карантината

Истински стрес преживява 100 Кила през последните дни.
Най-известният рап изпълнител у нас е отделил месеци, за да се подготви за държавните зрелостни изпити тази година. Матурата по български език се проведе на 1 юни, а вчера 100 Кила се поти над матура по английски. Явор, както е истинското име на певеца, споделя, че не може да си намери място, докато не види положителните оценки от изпитите си.
Якото зубрене на 100 Кила съвпада и със завръщането му на клубната сцена. Изпълнителят подновява с желание и хъс участията си из страната. Първото от тях е в родния му град Варна, където компания на сцената ще му прави талантливата му близка приятелка Маги Джанаварова. Пред свои познати 100 Кила признал, че лятото му ще е помрачено, ако не се е справил блестящо на изпитите.
Целият юни месец се очертава тежък за певеца, но варненецът е доволен от себе си. Преди две години амбицията да се развива и да промени живота си го накара да се върне на ученическата скамейка, след като преди години изкласил едва до 10-и клас, за да работи и издържа брат си. Всичко това е минало за Явор и той дори обмисля да продължи образованието си в Нов български университет от есента.
Килата съчета абитуриентски бал с рождения си ден и вдигна лудо домашно парти, състояло се във Велико Търново.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама