Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8661512 www.bgdnes.bg

Рая Пеева продава дрехи втора ръка

Актрисата и нейни дружки предлагат носени маркови облекла

Дрехите втора употреба са много предпочитани от актрисата Рая Пеева, видя "България Днес".

Красивата блондинка и нейни близки дружки продават онлайн дрехи втора употреба. Дрехите са от световноизвестни брандове, а цените варират между 10 и 100 лв. Повечето артикули са уникални и няма как да откриеш втори като тях, хвалят се последователките на "секънд хенд" манията. Рая и компания не само припечелват по някой страничен лев от бизнеса си, но и популяризират идеята за даването на нов живот на вече изхвърлени, но абсолютно годни за употреба облекла.
Любимата на Явор Бахаров не се притеснява да облича носени дрехи. Рая има уникален стил и често в главата й изникват тоалети, които не успява да намери в столичните молове. Ето защо Пеева познава всички бутикови втора ръка магазинчета. Тя дори признава, че даването на големи суми за парцалки не й е присъщо и го смята за ненужно рахищение.


В последните години носенето на дрехи втора употреба се наложи като тенденция по целия свят. По нея се увличат не само хора без финансови възможности, но и световноизвестни звезди. Между тях са имена като Джулия Робъртс, Дрю Баримор, както и звездата от "Сексът и градът" Сара Джесика Паркър.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама