Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8663522 www.bgdnes.bg

Гости под наем за сватби

Предлагат кумуване и бой в края на тържеството

"Срам те е от твоите роднини, а се налага да се ожениш. Обади ми се, ще ги заместим".


Така започва обява в социалните мрежи, която се превърна в хит напоследък. Предприемчива дама Николина Георгиева предлага нестандартната услуга да е гост под наем на сватба срещу заплащане. Тя може да влезе в ролята на кума, приятелка на булката и дори длъжностно лице, което да ожени влюбените. Разполага и с екип, който да запълни бройки и за други позиции по сватбите. За да е всичко максимално реалистично, тя дори се реди до девойките за хвърлянето на букета. И веднъж дори го хваща. Георгиева е категорична, че поведението й на сватбите се избира от младоженците.
Изборът й от услуги е наистина впечатляващ.


"Искаш да сключиш гей брак, а твоите родители не знаят, обади ми се и ще имаш моята подкрепа. Кумата е отказала в последния момент, обади ми се, ще я заместя. Искаш бой в края на сватбата, обади ми се, гарантиран е", гласи още обявата, която за броени дни направи хиляди споделяния в социалните мрежи.

Реклама


На въпрос дали може да се осигури и заместник на младоженеца, от екипа отговарят, че няма невъзможни неща. Инициаторката на идеята изтъква и, че е отлична танцьорка, така че няма проблем да се включва в изпълнението на ритуалите.


Георгиева признава, че от гостуването й под наем може да се изкарват добри пари.


Подобна длъжност все още не е много известна у нас, но в САЩ, например, от дълги години е популярна. Зад Океана съществува професия "шаферка".


Срещу заплащене тя се грижи за доброто прекарване на гостите, както и помага в писането на сватбени речи. някои дори с готовност предлагат да повдигат булчинската рокля, когато на младоженката й се приходи до тоалетна. А стотици младоженци нямат притеснение, че напълно непознат човек присъства на най-щастливия ден в живота им.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама