Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8665240 www.bgdnes.bg

Фолкзвездата Андреа към Кобрата: Не отмъщавам, но и не съм простила!

Виновен съм, че с Андреа не успяхме, коментира Кубрат Пулев

"Ти беше всичко за мен, сега си просто урок!" Така се обърна към бившия си любим Кубрат Пулев фолкпевицата Андреа, която само преди дни разобличи успешния ни боксьор в паралелна връзка с друга жена. Оттогава Теодора Андреева, каквото е истинското име на изълнителката, не спира да качва истории в интернет, насочени към изневери, предателства и мерзост. Последно тя публикува цитат от великия поет на Изтока - Омар Хаям. "Себе си да отдадеш - не значи да се продадеш. И с някого да спиш - не значи да преспиш. Да не отмъстиш - не значи всичко да простиш. До някого да не си - не значи да не го обичаш. Да, аз не отмъщавам и не всичко съм простила", публикува Андреа.

По всичко личи, че певицата едва започва с отмъщението към Кобрата и мисли още схеми, с които да го разобличи. Тя очевидно няма да спре скоро войната с боксьора и сама намекна за това: "Пазете се от яростта на търпеливия човек. Понякога трябва да станеш звяр, за да говорят с теб човешки".
Изпълнителката на "Най-велик" отговори и на въпроси и на вестник "България Днес" дали само слабаците изневеряват? "Хм, интересно. Хората изневеряват, когато имат грешна представа за морал и за това кое е правилно и кое не. Първо се учат от родителите. Ако и те не се справят, тогава остава само Господ. Но изневярата става и когато човек не вярва в себе си, не е уверен. Тогава създава грешна представа за себе си в обществото. Изневярата невинаги се състои в сексуални отношения. Изневярата към собствените вярвания е предателство", отговори Андреа и допълни: "Дали вярвам в хората след нея? Истината е, че не вярвам вече в празни приказки. Много е грозно да говориш за патриотизъм, за свободен дух, за това как хората сами трябва да си вяравт, да бъдат обединени, чисти и истински. А в същото време самият ти да виждаш в огледалото истинската си същност, която е различна", сподели Андреа. Певицата е категорична, че не съжалява за това, което направи, като разобличи любимия си в изневяра и предателство с думите: "Имам колежки и приятелки, които са наясно с много от нещата, които се случват в живота им, и не са хубави, но се примиряват, намират оправдания. Аз просто не съм такъв човек поради простата причина, че имам по-несломим дух. Не обичам фалша. А и за човек, борил се да постигне всичко сам през годините, като жена и морал, смятам, че не в мен е грешката за това, което направих. Вече никога не бих стъпкала себе си в името на чужди интереси. Само за това се обвинявам - че последните години позволих да ми влияят на кариерата, а не трябваше", смята Андреа. Според думите й самата тя никога не би влязла в ролята на любовница, защото "прекалено уважава себе си". "Нищо не мисля за този тип жени. По-важно е те как приемат личността си, дали достатъчно обичат себе си и другите", отговаря Андреа.
Драмата в отношенията на Андреа и боксьора Кубрат Пулев започна в средата на миналия месец, когато стана ясно, че двойката е разделена, след направен втори опит да започнат "на чисто". Новината за окончателната разлъка сподели самата певица, която написа дълга публикация в профилите си в социалните мрежи, а като причина за решението тя изтъкна "животинските нагони" на боксьора. "В моя случай, за съжаление, аз се подведох, че познавам добре половинката си, а се оказа, че само аз в малка България не съм знаела, че "бъдещият" ми съпруг си има сериозни гаджета", гласят думите й. Повторният край на връзката изненада и близките на Андреа и Кубрат, които бяха останали с впечатлението, че блондинката е бременна от боксьора - нещо, което Андреа сама намекна, отговаряйки на въпроси от последователите си преди 2 месеца в инстаграм. "И какво ако се окаже, че съм бременна?", написа певицата.

Реклама


Новините за изневярата на любимия й лъсна дни след като Андреа сподели снимка на документ за покупко-продажба на апартамент в София, закупен от Кубрат през миналата 2019 година, на която е задраскала адреса и данните за прехвърлянето, но е оставила видими имената на купувачите - множественото число е от ключово значение, тъй като Андреа подчертава, че Пулев е взел жилището заедно с една от любовниците си.
"Много ми е интересно, докато 5 години ми живееше в къщата, защо си купуваше имоти с любовниците? Бащата на това момиче знаеше ли?!", гласеше гневното послание на Теодора. Малко след това тя изтри публикацията си от мрежата, но продължи с разкритията "капка по капка".

Единственият коментар за отношенията си с Андреа шампионът ни по бокс Кубрат Пулев даде пред журналиста Ники Кънчев вчера и той бе: "Тя е един уникален човек. Няма как човек като мен да е бил с някого толкова дълго време, ей така. Ще приема вината в себе си, че с Андреа не успяхме", сподели Пулев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама