Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8665745 www.bgdnes.bg

Ники Михайлов натежа

След карантината и социалната самоизолация 

Резервният вратар на "сините" е значително по-едър

Не на себе си и напълно неузнаваем е вратарят на "Левски" Ники Михайлов!
Националният състезател е видимо подпухнал и наедрял, забеляза се след отпускането на мерките срещу коронавируса, отмяната на карантината и стартиране на тренировките на "сините".
Докато загрява, половинката на моделката Николета Лозанова не тренира толкова усърдно като съотборниците си. В един момент той дори спира да разиграва с топката и само наблюдава отстрани колегите си, които са нетърпеливи да играят и са пълни с енергия. Под синята тениска на вратаря се крие леко издут корем, а почитатели на родния клуб забелязват странно уголемяване на лицето на Михайлов. Ръцете на футболиста също са значително по-едри.

Мнозина заподозряха, че по време на карантината Николета е обгрижвала добре любимия си с вкусни манджи и това е причината за качването на килограми на Михайлов. Върли почитате на футбола пък са категорични, че това ще е още една спънка на отбора за развитието му и че новите кила на Михайлов ще го направят по-тромав в играта.
И докато той е на тренировки и се опитва да върне формата си, най-успешната ни плеймейтка сподели майчинската си радост в социалната мрежа. Оказва се, че по време на извънредното положение дъщеря й Никол е успяла успешно да завърши първи клас в едно от най-реномираните училища в столицата. НиЛо сподели кадър на детето си с удостоверението за завършен първи клас, като отбелязва, че е била плътно до Никол по време на онлайн обучението й, за да й помага с уроците.

Семейството на Николета прекарва извънредното положение в София, като в пика на пандемията тя спазва всички мерки и не излиза от дома си. Хубавицата сподели в мрежата разочарованието си от хиляди жители на столицата, които нарушиха мерките на щаба срещу вируса. Самата Николета неведнъж признава, че не обича да стои в родината си и няма търпение да паднат ограниченията, за да може да пътува отново накъдето й се прииска.





Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама