Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8668831 www.bgdnes.bg

Сано с кола за 50 бона

Актьорът мисли за природата, купи си електромобил

Чисто нов джип подкара Александър Сано. Актьорът брои около 50 бона за колата, научи "България Днес".
Возилото не е мощен звяр с 300 коня под капака, какъвто Сано винаги е мечтал да кара. Той залага на семеен тип кола, пълна с екстри.
Базовата цена на колата е малко под 40 000 лева. Сано иска вътре да има няколко допълнителни удобства - кожен салон, панорамен покрив и още. Това вдига стойността на джипа и я прави около 50 бона.
Сумата за возилото е по джоба на актьора. В последната година той изкара прилична сума от филма си "Диви и щастливи", който направи с Яна Маринова. С част от печалбата звездата от "Ягодова луна" си купува новата кола.
Сано мисли и за природата. Той не иска да замърсява околната среда. Затова избира джипът му да е на ток. Според Сано в електромобилите е бъдещето. Огромен плюс е, че с новата си кола актьорът може да спира, без да плаща синя зона. Както е известно, в София електромобилите паркират безплатно в центъра и околията.
Среброто от култовата група "Братя Мангасарян" още не може да се нарадва на чисто новия си джип. Той го купува в края на миналия месец. Ала още не карал кой знае колко, тъй като в момента е адски зает. Колата се кара и от половинката на актьора - Нели Атанасова. С возилото двамата смятат да обикалят страната и да ходят на море съвсем скоро.


"Семейство Сано вече сме сто процента електромобилни. Засега съм изминал едва 650 километра. Но вече съм адски впечатлен от новата ми кола", хвали се Сано.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама