Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8729686 www.bgdnes.bg

Годжи отвори магазин

Алкохол, картини и антики предлагат музикантът и съпругата му

Изтънчен аристократ стана Георги Милчев-Годжи. Далеч от амплоато си на забавляващ публиката във "Вечерното шоу на Слави", басистът от "Ку-ку бенд" заедно със съпругата си Надежда Дончева отвори семеен магазин-галерия във Враца.


Тя е в централната част на града, а гордите собственици предлага бутиков алкохол и вино, красиви картини и антиквариат за ценителите. Бутикът ще изкушава врачани също и с домашен шоколад, споделят запознати.

Реклама


Един от най-интересните продукти, които семейството ще предлага, е пречистено масло. То съдържа линолова киселина, която помага в отслабването и в борбата срещу раковите клетки. Може да се използва като крем за лице и тяло, маска за коса и консумация като гурме продукт.


Надежда Дончевa роди на Годжи дъщеричка на 16 декември 2017 г. Хората, които знаеха за предстоящото раждане тогава, се брояха на пръсти. Първата публична снимка на семейството дойде шест месеца след раждането на Цвета, която е кръстена на майката на Годжи - баба Цветана. Тогава Надежда и музикантът станаха кръстници на децата на свои близки приятели.

Преди това Георги Милчев и Надежда също кръстиха своето отроче във Враца, където двамата свиха семейно гнездо съвсем близо до бутиковата галерия, която отвориха преди броени дни. Годжи е родом от близкото градче Криводол, а по този начин Милчев може да бъде близо до своята майка и да се завърне към своите корени.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама