Реклама
https://m.bgdnes.bg/zdrave/article/8729862 www.bgdnes.bg

Делимано Мултифреш - извличай най-ценното от храните advertorial icon

Знаете ли, че още при разрязването плодовете и зеленчуците претърпяват процес на окисляване и започват да губят цвета, вкуса и хранителната си стойност? Сега можете да елиминирате тази загуба на полезни вещества, използвайки новия Делимано Мултифреш. Уредът с 5 функции извлича най-ценните вещества чрез вакуумно блендиране и така дори и вкъщи, се наслаждаваме на полезни смутита, супи и други.

1. Уредът.

Делимано Мултифреш е ново поколение блендер с добавена вакуумна функция. Комбинира пет уреда в едно – блендер, вакуумен блендер, уред за приготвяне на супи, уред за вакуумиране и мелачка! Когато блендирате плодове и зеленчуци с него, храната и напитките ще останат свежи и вкусни за по-дълъг период.

2. Приготвяте супи за 20 минути.

Мултифреш има функция блендиране със загряване. Можете да приготвите супа за цялото семейство, буквално за 20 минути. Течността загрява до 70 градуса при готвене, така продуктите не завират и запазват хранителната си стойност. Освен това уредът е подходящ за приготвяне на бебешки храни. Каната с вместимост 1200 мл ще ви отмени в притеснението, дали сте сготвили достатъчно храна.

3. Достатъчно мощен за изпълнение на всякакви задачи!

Моторът с мощност 800 W завърта остриетата до 25 000 оборота в минута, a вакуумиращият вал достига мощност на вакуумиране 40 бара. Мощният мотор в комбинация с екстрактор острието, завихрят продуктите и ги смилат до микро ниво. Ефектът на смилането се подсилва от формата на острието, с 6 крила, изработено от неръждаема стомана с титаново покритие, гарантиращо дълготрайна острота и устойчивост на ръжда.

4. Фрешбомба

С Мултифреш приготвяте Фрешбомби с наситен вкус и аромат и много повече витамини (отколкото при ползване на обикновен блендер). Това е така, заради вакуумната функция. Уредът първо изтегля въздуха от чашата, а след това блендира. Така процесът на окисляване на плодовете и зеленчуците е неутрализиран и са запазени полезните вещества. Получената Фрешбомба е богата с ценните за здравето витамини и материали и зарежда организма с енергия за целия ден.

Подходящ за:

• Хора с проблеми с теглото, сърдечно-съдови заболявания и други оплаквания, свързани с нездравословния начин на живот и хранене.

• Хора, които вече имат смути мейкъри, но търсят наистина качествен продукт и искат да живеят здравословно.

• Всички, които искат да променят начина си на живот - Мултифреш е лесен и бърз начин да стартират промяната.

• Всички с натоварено ежедневие, които искат да се почустват по-жизнени и да започнат деня си с богато на витамини смути

• Деца, за които имат нужда от богати на витамини напитки, а с Мултифреш, можете да приготвяте и дневното им меню, вкл. крем супи, любими десерти, храна за целия ден.

Реклама
Реклама
Реклама