Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8753572 www.bgdnes.bg

Софка налапа перлите на Преслава

Изпълнителката на "Пиян" чукна 36 години с триетажна торта

Щерката на Преси кичи ромския славeй със захарна огърлица

Опит за сладко удушаване на Софи Маринова спретна на шега дъщеричката на Преслава - Паола. С грандиозен следобеден купон и триетажна торта с перли и орхидеи изпълнителката на "Пиян" чукна 36 години с най-близките си и плеяда от фолкзвезди.


Партито бе в заведение в Слънчев бряг, а Преслава избра дневна светлина за купона, за да може дъщеричката й Паола също да участва в празника на майка си. Именно тя бе най-почетната гостенка на звездното парти, но изправи косата на майка си, опитвайки се да изгаси свещичките на тортата с ръка. Опитите на Преслава да я научи как да го направи по правилния начин удариха на камък. След което се опита да удуши ромската перла Софи Маринова, която пристигна първа за празника на майка й. Малката отмъкна перлената украса от тортата на Преслава и се опита да я нахлузи на врата на гласовитата Софи, която се нахвърли да я лапне, а цялата ситуация публикува в социалните мрежи.


Софи блесна и с екстравагантна визия, след като пристигна облечена в черна прозрачна туника и леопардова лента за глава. Азис и Бони също не пропуснаха да поздравят рожденичката, а дори и враждуващият жанр – поп музиката, се отчете с поздрав. Звездната Мария Илиева уважи празника на колежката си и топло я поздрави в социалните мрежи. На фона на бялата тема на рождения ден Преслава грейна с огненочервена рокля, а за да не я засенчи, сестра й - фолклорната дива Ивелина, бе с нежно розов тоалет. Преслава не се ограничи само до дневното парти. Звездата продължи купона за собствения си рожден ден на участие в клуб в Слънчев бряг и дори не смени роклята, която носеше на партито, забелязаха бдителни фенове. Преси взриви публиката с най-новия си хит "Беден в сърцето" и купонясва и с феновете си до ранни зори.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама