Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8753599 www.bgdnes.bg

Лъчо от "СкандаУ" разтяга сватбата

Дай Боже да получа пръстенче, мечтае Ралица

Рових в боклука, за да проверя теста за бременност, признава музикантът

За пръстен напира приятелката на Лъчо от "СкандаУ" - Ралица. Моделката и рапърът вече станаха родители, ала музикантът се дърпа за сватба.
Ралица като всяка една жена мечтае да се види облечена в бяла булчинска рокля и не спира да напира да мине под венчилото.
Красавицата и Лъчо постоянно имат спорове относно дали да вдигат голяма сватба. Половинката на рапъра е категорична, че трябва в най-скоро време да се вземат "официално".
"Дай Боже да получа пръстен вече - надява се красивата половинка на единия от "СкандаУ".


Двойката е заедно от три години и половината. Лъчо вижда в Ралица идеалната за него жената. Няколко седмици след като са заедно, рапърът кани манекенката да заживее в дома му.
"Преди нея много от връзките ми съм ги убил в зародиш, защото съм им виждал края. Като се запознаех с някое момиче, някак си казвах: "Максимум 2-3 месеца и край!" Не стигахме и до тях, защото за мен нямаше смисъл. А с Ралица, след като минаха две години и половина, разбрах, че не виждам крайния срок", разкрива Лъчо.
В края на миналата година рапърът и Ралица стават родители. На бял свят се появява първородната им дъщеря Арина. Моделката не разкрива щастливото събитие на бъдещия татко като по филмите.
"Бях в студиото, когато ми каза. Не повярвах и исках да видя теста за бременност. Каза ми, че го е хвърлила в коша. И аз рових, за да се уверя", разкрива музикантът.


Двойката има спорове как да кръстят детето. Почти до края на бременността Лъчо и Ралица не са избрали име на бебето.
"Исках да се казва Иглика, ала не ме послушаха - казва Лъчо от "СкандаУ". - Ралица предложи името Арина и на мен ми хареса", добавя рапърът, който иска да има още едно дете от моделката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама