Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8766644 www.bgdnes.bg

Луна откри президентската си кампания

Ще ви издухам, заканва се фолкфурията на раздаване на лайфстайл награди

Песента "Президентът" на фолкпевицата Луна стана "Мегахит" на годината, а самата тя обяви началото на кампанията си, с която ще участва в следващите избори, научи "България Днес".
"Аз съм следващият президент - жена. Слагам началото, очаквайте ме, ще ви издухам", провокира фолкфурията, която е единствената турбозвезда от забавната музика с днешна дата.


Гери-Никол пък стана голямата победителка на вчерашните "Лайфстайл награди". Тя си тръгна с приз за певица на годината и за светска двойка с гаджето си Даниел Илиев. "Разбира се, че се вълнувам. Кой не се радва да бъде забелязан в публичното пространство", изчурулика Герито от клубната сцена.

Реклама


Победителите в отделните категории бяха определени чрез гласуване в интернет. Бяха раздадени общо 26 награди в областта на шоубизнеса.
Певец на годината в категория "БГ музика" стана Графа, а статуетката за "БГ хит на годината" взеха Дара, Павел и Венци Венц, който отнесе и приза "Баща на годината". "Кога почна да разбира от бебета, кога сложи първия памперс, та и баща на годината стана", недоумяваха недоволни фенове на приза на Венци Венц.


За "Майка на годината" бе обявена тв водещата и инфлуенсър Александра Петканова. Певец на годината в категория "Фолк" стана Фики Стораро, а с титлата "Певица на годината" в същата категория се окичи Емануела.
"Дует на годината" в категория "Фолк" награда взе Борис Солтарийски заедно с Алисия, която си тръгна и с приза за "Моден идол". С поредната награда човекът на Слави Трифонов смело нагази в чалгата, коментираха присъстващи на церемония.


Емрах Стораро и Малката взеха статуетка за колаборация във фолка, а изпълнителката си тръгна и със статуетка за най-прогресивен изпълнител. С наградата за "Тийнидол на годината" си тръгна Денис Теофиков. Бони получи приз за най-добър изпълнител на живо, а Андреа за видеоклип на годината. Наградата за цялостно творчество отиде в ръцете на Анелия, която благодари за подаръка на рождения си ден.
"Цар на купона" стана Илиян, а в категория "Благотворителност" статуетка получи Катрин Вачева.
Още 13 награди бяха раздадени в областта на бизнеса и социалния живот по време на церемонията.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама