Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8766808 www.bgdnes.bg

Гани черпи със злато за бебето

Наследникът на моделката тръгна по стъпките на майка си

Със злато почерпи Джулиана Гани за празника на сина си. Наследникът на моделката навърши шест месеца в края на юни.

Моделката отпразнува с шармантно парти юбилея на малкия Давид. Джулка почерпи гостите със специални кошнички с ръчно приготвени трюфели, декорирани с течно злато. На всяка от тях има печат с буквата "Д" в чест на малкия принц.

Реклама


Джулиана и съпругът й Илиян преобразиха дома си в Пловдив като от приказките. Звездната двойка избра партито да е в стил слончето "Дъмбо". Балоните бяха в любимия стил на семейството - златни. Вместо с половин торта, каквато обикновено родителите избират за подобен празник, Гани и Илиян почерпиха с четириетажна.


"При нас пристигнаха много наши приятели. Затрупаха Давид с дрешки и играчки. И аз си харесах нещо от тях - една ретро въртележка, която се навива с ръчен механизъм", каза гордият татко Илиян.
Специално за празника малкият Давид е подстриган от топкоафьор. Младите родители канят един от най-добрите фризьори, за да направи прическа на празнуващия.


"Не плака, а се смя, докато го подстригаха. Давид е винаги лъчезарен и усмихнат. Смее се на докторите, когато му слагат ваксина", разкри Джулиана.
Наследникът на Гани вече тръгна по стъпките на популярната си майка. Въпреки че още няма годинка, малкият Давид е модел. Синеокият бебок участва в редица реклами, а наскоро бе избран и за модна икона, хвалят се родителите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама