Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8766851 www.bgdnes.bg

Художник стана Гери-Никол

Майстор на графитите имитира Тита, Криско и Папи Ханс

Майстор на графитите се преобрази в Гери-Никол, Тита, Криско и Папи Ханс. Но не в шоуто "Като две капки вода", а в собствена песен, в която иронично гледа на риалити звездите.


Художникът с благозвучното име Митко Стафидов, който преобрази няколко мрачни софийски подлеза с креативни рисунки, сега се изявява като певец. Песента му "Риалити звезда" спечели симпатиите на мнозина последователи, видели в творчеството иронично отношение към желаещите голяма слава родни ВИП-ове.

Реклама


Стафидов признава, че препратката в клипа действително е към въпросните изпълнители, но идеята му не била да им се подиграва, а да покаже, че да копираш вече установени звезди, за да се пласираш в музикалните среди, може да те изтласка само до един момент и е по-разумно да заложиш на своите качества.


"Дори да пееш с маниера на Гери-Никол или да се обличаш и държиш като Криско или Папи Ханс, едва ли ще успееш да ги надскочиш в това, което правят, затова какъв е смисълът?", споделя Митко.
В клипа специално участие взима Албена Вулева, която познаваме като върл антипод на бляскавите нашенски звезди още от ерата й в "Сигнално жълто".


Вдъхновението за създаването на песента дошло след контактите на Стафидов с родни риалити звезди, в много от които усетил позьорство и себеобсебване.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама