Реклама
https://m.bgdnes.bg/paparatsi/article/8770261 www.bgdnes.bg

Финалист от "Гласът на България" ЗАБИ секси брюнетка

Пламен Бонев показа гаджето на наградите "Стоян Камбарев"

Ултрасексапилна мадама е гадже на финалиста от "Гласът на България" Пламен Бонев, видя "България Днес".
Талантливият изпълнител показа за пръв път половинката си на наградите "Стоян Камбарев".
Мадамата събра погледите на всички гости. Жената до Бонев заложи на дълга рокля, която очертава апетитните й форми.
Сексапилната брюнетка е напълно естествена красавицата и няма нито една корекция по лицето и тялото си.


Двойката се появи минути преди началото на събитието, което се проведе в заведение в Студентски град. Още щом Бонев и половинката му прекрачиха прага на залата, всички се обърнаха към тъмнокосата красавица.

Реклама


Пламен не се отдели от половинката си и за минута, с изключение на времето, когато се качи на сцената, за да изпълни няколко парчета.
Сред ВИП гостите на събитието, което се провежда за 11-а поредна година, бе и Георги Лозанов. Бившият шеф на СЕМ не изневери на запазената си марка - папийонката. Като истински съвестен гражданин, Лозанов сложи предпазна маска веднага щом слезе от тузарския си автомобил. Плътно до експерта по медии бе жена му Галя Георгиева.
На другия полюс е Иво Димчев. Музикантът изобщо не се плаши от коронавируса. Певецът бе един от малкото гости, които не пожелаха да сложат маски при влизането в залата.


И тази години традицията да присъстват известни политици бе спазена. Бившият държавен глава Петър Стоянов бе най-големият ВИП гост на церемонията, организирана от Деси Тенекеджиева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама