Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8770276 www.bgdnes.bg

Мишо Белчев ще пее без страх от вируса!

 Публиката има нужда от нас, трябва й кураж, казва поетът

Без страх и притеснения ще излезе на голямата сцена естрадната звезда и поет Михаил Белчев, сподели самият той.
Белчев готви поредния си голям концерт в зала 1 на НДК през ноември. Изпълнителят се надява дотогава обстановката около коронавируса да се е успокоила, за да зарадва многобройната публика с вечните си хитове.
"Публиката ни вече има нужда от нас. Трябва да й вдъхнем кураж. Да види едни здрави и изпълнени с надежда хора, които правят това, което обичат. Вече съм резервирал дата през ноември за концерт в НДК. През есента ще се проведе и отмененият ми заради пандемията концерт във Варна. Време е любителите на пеещата поезия да ни чуят" - споделя Белчев пред "България Днес".
Прочутият 73-годишен артист казва още, че не се страхува от върлуващия опасен вирус. Белчев се пази съвестно, но нито веднъж през последните месеци не го е обзела паника и тревожност. Среща се с тесен кръг от хора и се е отдал на работата - вече е записал две нови песни, едната от които е дует с любовта на живота му - съпругата му Криси.


"Криси започна отново да работи след карантината. Синът ми Константин готви своето звукозаписно студио. Животът си продължи нормално за семейството ни" - допълва още поетът.
Мишо планува и по-далечното бъдеще. Вече е започнал подготовката за големия си концерт за 75-годишнината му.
Пожелаваме му здраве и успех!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама