Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/8772408 www.bgdnes.bg

Гадже надъха Луков за купата

Чаровно гадже е надъхало вратаря на "Локомотив" (Пд) Мартин Луков във финала за купата на страната. Брюнетката дра гърло от трибуните на Националния стадион "Васил Левски" през всичките минути срещу ЦСКА-София. Това очевидно подейства мотивиращо на национала, който така и не допусна гол в редовното време и продълженията на битката.

За решителните дузпи на негово място влезе резервата му Илко Пиргов.

"Шампионът ми!", написа футболната половинка и показа снимка от сектора на "Локо" (Пд). Нейното име е Илеана Божанина, а вратарят дълго време я криеше от публичното пространство. Хубавицата работи като дистрибутор в дерматологията и естетичната медицина. Илеана не пропуска мач на своя любим. За спечеления финал срещу ЦСКА дори се бе облякла с фланелка на вратаря с №71 на гърба.

Реклама

Двамата са заедно от миналата година и вече мислят да узаконят връзката си. В неделя Марто ще отпразнува своя 27-и рожден ден, а Илеана му е приготвила приятна изненада като подарък. Това ще се случи чак вечерта след мача на "Локото" с "Берое".

До не много отдавна футболният вратар любеше бившата съпруга на фолкпевеца Илиян Тупалката. Обявената за "Мис най-секси българка" Камелия работи като танцьорка, но не успя да задържи за постоянно Луков до себе си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама