Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8774881 www.bgdnes.bg

Грахич пристана на Пайнера

Пуска първа песен този месец, пак показва татуировките 

Музикалното лутане на Цветелина Грахич приключи!
Бившата вокалистка на Слави Трифонов пристана на Митко Пайнера и ще гради кариера в чалга империята. Официалното представяне на Грахич като една от армията от фолкпевици ще бъде по-късно този месец, но "България Днес" научи ексклузивно, че татуираната мадама ще работи с един от продуцентите на музикалния император.
След раздялата със Слави Грахич дълго време не можеше да намери пристан за музикалната си кариера. Опита да се изявява самостоятелно, но постепенно осъзнава, че нещата не й се получават. Постепенно нощните заведения спират да я канят по участия и положението й съвсем става все по-трудно и по-трудно. С идването на коронавируса настъпват тежки времена за родните музиканти и певци и пандемията не подминава и нея. Наскоро дори се появи информация, че Цветелина много е искала да вдигне сватба това лято, но безпаричието я е отказало от бляскавото тържество, за което мечтае още от малко момиченце. Певицата призна, че с новия си приятел Кристиян Шаламанов се запознават в интернет, но нещата бързо стават сериозни и мислят за следващата крачка.


Цялото положение започва да се отразява на Грахич. Тя отслабва с всеки изминал ден. Изпълнителката вече е супер вталена и дано скоро качи някое килце. Само преди няколко месеца Грахич се хвалеше колко пищно тяло има. Рязката промяна във фигурата й веднага бе забелязана от почитателите на изпълнителката и те се зачудиха какво се случва с нея. Според някои рязкото сваляне на килограми на Грахич се дължи на стреса, под който тя се намира ежедневно. След като се махна от Дългия и започна собствена кариера, певицата трудно свързва двата края, тъй като почти няма участия.
"Слабичка съм, но нямам проблеми със здравето." Това призна певицата Цветелина Грахич. Бившата вокалистка на "Ку-ку бенд" успокои феновете си, че се чувства отлично. "В началото бях пълничка. Хората ми го казваха в очите. Никога не ми е пукало и просто в един момент реших да пробвам. То пък взе, че се получи по много лесен начин. Не с глад, ядеш, здраво ядеш еднообразно ядене и така нататък и си ги задържах килограмите вече доста време", обяснява Грахич.
Цветелина изглежда доста слаба и на кадър от първия видеоклип, който ще има общо с Пайнера. Тя ще пее заедно с Денис, Малката и Александър Робов. Във видеото Грахич отново залага на татуировките, които са по цялото й тяло, а тематиката е летен купон в открит автомобил.
"Нямаше какво да дам повече на Слави. Изчерпах се. Взех решението импулсивно. Казах на Евгени Димитров, че напускам. Не събрах смелост да го съобщи на Слави. Нямам никакъв конфликт с него. Той не ме е уволнявал. За мен Слави винаги ще остане шефът", връща лентата назад Грахич.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама