Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8786276 www.bgdnes.bg

Галена заразена

Фолкпевицата отмени всичките си участия 

Фолкпевицата Галена е с коронавирус, научи "България Днес" от отлично информирани източници в музикалните среди.
Преди дни изпълнителката е почувствала неразположение и си е направила тест, който е реагирал положително. Затова и в момента Галена е под карантина в дома си, където ще остане поне две седмици.
Фолкпевицата беше една от първите в бранша, която се завърна към участията в нощните заведения. В някои чалготеки тя беше на разстояние от феновете си, но при други изяви социалната дистанция беше мит.
"Поради епидемиологичната обстановка в страната всички поети ангажименти на Галена за момента отпадат! Музикална компания "Пайнер" се извинява за причиненото неудобство на клубовете и феновете!", излязоха с официално съобщение от музикалната компания, като отказаха да разкрият повече подробности по деликатната тема.
Тревожното е, че Галена се е срещала с хиляди хора по време на участията си и заразата може да се е предала.


През април фолкпевицата беше първата родна знаменитост, която обяви, че се е разболяла от коронавирус. Според нея тя се е заразила през ноември м.г. от свой приятел в Лас Вегас, когато е имала участие там. По думи на Галена тя цял месец се е чувствала зле и е заразила и децата си.
"През цялото време ме тресеше и не ми се смъкваше температурата. Отмених още 2-3 участия. Ако тръгна да ви разказвам какво правя - ще ви е много интересно. Реших да правя неща, за които съм нямала време. Минах през всички фази на карантината", откровена бе Галена, въпреки че останаха съмнения, че тя само предполага, че е преболедувала КОВИД-19.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама