Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8797779 www.bgdnes.bg

Ерос Рамацоти купува рози от българка

Световната звездата е клиент на емигрантката в Чикаго

Световната поп звезда Ерос Рамацоти си купува цветя от магазина на българка в Чикаго, научи "България Днес".
Един от най-успешните за всички времена италиански певци и композитори се появил изненадващо в магазинчето на емигрантката Плами Тодорова в чикагското предградие Розмунд, в което има голяма българска диаспора. В първия момент, когато Рамацоти се изправил срещу собственичката на бутика за цветя, тя помислила, че сънува или се е припознала. Разтъркала очите си, за да се отърси от изненадата, защото не очаквала някога да види на живо любимия си изпълнител. Само секунди били нужни на българката да се отърси от шока при тази неочаквана звездна среща и да обслужи клиента си.
Самият Рамацоти приел с усмивка стъписването на цветарката. Той си купил червена роза. Символичното за България цвете Плами е избрала и за лого на бутика си в предградието Розмунд. След като платил цветето, Раматоци побъбрил с българката и останал изключително впечатлен, след като тя му споделила, че е израснала с неговата музика в Европа.
След това Рамацоти редовно минавал да си купува цветя от нашенката.
"Голяма чест е да се запозная с Ерос Рамацоти, чиято музика ми е любима, и дори да поговоря с него. Обичам теб и твоята музика. Благодаря, че дойдохте и направихте деня ни!", споделя под снимка със звездата в мрежата собственичката на магазина за цветя.
"Дори и Ерос Рамацоти знае къде да ходи за цветя в Чикаго", коментират клиенти на българката.
Тя пристигнала в САЩ отдавна, когато била само на 21 години. Докато се оглеждала с каква работа да се захване на първо време, попаднала на обява за продавачки на цветя в квартален магазин. Няколко години се трудила на непълно работно време, докато стигне до изпълнението на мечтата си да има свой бутик за цветя. Според познавачи на този занаят българката използва европейския си произход, страстта си към пътуванията и познаването на различните култури, за да създаде уникален флорален дизайн за корпоративни и социални събития.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама