Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8811791 www.bgdnes.bg

Щерката на Фънки във филма за Ботев

Ще играе любима на един от четниците 

Дъщерята на Фънки - Карла Ковачева, получила покана да се включи в лентата на Максим Генчев, посветена на Ботев. Според режисьора щерката на Фънки е доста добра и може да засенчи популярния си баща.
Ковачева ще влезе в ролята на Маджарката, любима на Ботевия четник Георги Апостолов.
Клапата на продукцията щракна на 2 юни, а Максим Генчев заяви, че е намерил финансиране за филма от 88 дарители. Обясни, че с тези четници ще превземе "Радецки" и ще извърви трънливия път до Милин камък, Веслец и Околчица. Работното заглавие на лентата е: "Жив е той".


"Радвам се, че дъщеря ми търси себе си и това, което я прави щастлива. Аз само мога да я подкрепям - както нея, така и сина си, който също има много таланти", споделя Фънки.

Реклама


Самият той също има филмов опит. Преди време се бе снимал в "Столичани в повече", където игра съкилийник на Христо Гърбов. Съвсем скоро Фънки направи фурор, като участва в клип на фолкпевеца Коцето и Софи Маринова, а в края му казва: "Не, не. Не. Трагедия. По-добре... що не си намерите нещо друго да правите?".


Въпреки че е прочут с неприязънта си към попфолка, Фънки завърза приятелство с Константин още когато двамата деляха един покрив в "Биг брадър" преди няколко години. Изпълнителят на "Един грам срам", както и Софи Маринова участваха и в шоуто за имитации "Като две капки вода", където пък Фънки бе жури.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама