Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8813932 www.bgdnes.bg

Хипермаркет „Практикер“ отвори врати в Пазарджик advertorial icon

Хипермаркетът посреща първите си клиенти с модерна визия и богат асортимент

На 15 юли г-н Тодор Попов, кмет на Община Пазарджик и г-н Тодор Белчев, председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг”, прерязаха лентата на хипермаркет за дома и градината „Практикер“ в Пазарджик - 13-ти поред обект на веригата за страната.

За мен Пазарджик е един град, който има сериозно бъдеще, не само като град, но и като регион. Радвам се, че успяхме да хванем лятото, за да помогнем на местните хора и да им предложим качествена стока, за да си направят ремонтите в сезона и да имат по-добро качество на живот.“, каза г-н Белчев на церемонията за откриването.

„Практикер“ - Пазарджик се помещава в нова модерна сграда, заемаща площ от близо 8400 кв. м. На 5800 кв. м търговска площ, просторният хипермаркет ще зарадва потребителите със светла и уютна обстановка и функционална подредба и организация, така че лесно да разгледат и да открият това, което им е необходимо. Жителите и гостите на града ще могат да избират от богат асортимент от над 50 хил. артикула за създаването и подобряването на дома и градината. На достъпни цени те ще могат да закупят продукти на водещи световни и български производители за строителството, обзавеждането и ремонта.

Клиентите ще могат да се възползват и от полезни услуги като 3D проектиране на бани и кухни, рязане и кантиране на плоскости, тониране на бои, транспорт на закупени стоки, покупки на изплащане и застраховка „Удължена гаранция“ на продуктите. На тяхно разположение е безплатен паркинг, свързан с паркинга на хипермаркет „Технополис”, със 128 паркоместа, две от които са оборудвани със зарядни станции за електромобили. За доброто обслужване и професионална консултация на клиентите ще се грижат над 70 служители.

„Практикер“ - Пазарджик отваря врати на бул. „Стефан Стамболов“ № 13А, до хипермаркет „Технополис“. Така клиентите ще могат на едно място да намерят всичко, от което се нуждаят, за да направят дома си по-красив, комфортен и уютен. Реализацията на проекта е дело на строителната фирма „Микс – Констръкшън“ ООД.

Реклама
Реклама
Реклама